GOOOOO LOREEEEEEEN!!!!!

"...and twelve points goes to.......SWEDEN!!!!"
Alltså shiiiiiiit! Jag är så sjukt glad och kan bara medge att jag älskar Loreen och Euphoria och Eurovision och allt det andra som rör det, typ. Nej, men oj, oj, oj, oj! Vilken jäkla Eurovisionfinal! Så otroligt roligt att hon vann, eller vi som hon säger :) Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag hoppas att farfäderna kommer med nästa år också ;) Haha! Äntligen så var nästan hela Europa överens om att vi faktiskt hade det bästa numret i år. Hon slog nästan poängrekordet och har gått och blivit historisk. Tänk vad det som börjar så litet kan gå och bli så stort!
Nej, nu ska jag sova och ger som sista hälsning att Loreen var amazing today! Av allt som snackats om innan och alla grejer hit och dit så satte hon det i sista chansen. Jag tvivlade aldrig. Jag tänkte att antingen så går hon och gör det otroligt bra eller så går det rent åt *******, men hon lyckades!
Loreen som vann Eurovision Song Contest 2012 med låten Euphoria från Sverige! :)
STORT GRATTIS TILL SVERIGE OCH LOREEN!! :D
/ Jozie

Eurovision

Sitter just nu och tittar på Eurovision. Bara ett bidrag kvar och sen är det Loreen! Håll allt ni har för henne nu! Shit, har nog aldrig varit så beroende av Eurovision som i år. Kanske för att jag älskar vårat bidrag! ;) Hästarna fick gå lite lugnare idag. Cruzidull fick sig en tur ute blandat med lite skritt och trav. Vi skulle ta det lugnt, men det hade inte hon planer på. Ställde sig nästan upp när vi skulle över stora vägen och hon var allmänt taggad, men vi överlevde :) Velvet fick sig en promenad på 30 minuter, varav typ 10 var att äta gräs x) Nej, nu ska jag heja på Loreen! HEJA SVERIGE!!!!! :D
/ Jozie

Förlåt

Ni får ursäkta att uppdateringen av bloggen har varit rent ut sagt usel den senaste tiden. Har haft väldigt fullt upp igen och det har inträffat en del saker som kanske inte har varit de bästa. Var så länge sen jag bloggade nu så vet inte om jag berättade att jag åkte av på tävlingen i Binneberg? I alla fall så var det träning för Erik Berggren två veckor efteråt, samma vecka som det var tävling i Mölltorp. Jag lät Velvet vara ifrån hoppningen veckan i mellan då hon kändes lite som att hon börjat tröttna på att hoppa, vilket jag nu har lärt mig att jag inte skulle ha gjort. Hon var hemsk på träningen! Alltså jag älskar att hon var tillbaka och så, men så jävla het har hon aldrig varit! Bara sprang och bjöd mot hinder och avstånden blev katastrofala, fick inte till någon ridning och ja, det kändes inte jättebra. Sen kom vi mot ett hinder, jag trodde att hon skulle hoppa av stort, men istället så trampar hon om och då har ju jag redan hoppat. Så vi möts i luften, hon skjuter bak mig så att jag hamnar bakom sadeln (ingen trevlig upplevelse, försök undvika det :P) och man kommer ingenstans där. Så jag tänkte att jag får slänga mig av, och valde då sargen av alla ställen. Otroligt smart! Slog i ryggen som tidigare tagit rejält med stryk när jag åkte av Velvet en annan gång och den här gången känns det verkligen inte bra. Dock har jag inte kollat upp det utan jag åker till massören på tisdag och så får hon se vad hon känner och om vi ska gå vidare till doktor. I alla fall, så skam den som ger sig! Åkte på tävlingen ändå och första rundan var helt okej. Vi fick ett skipet men annars så var jag väl nöjd. I andra rundan så bestämde jag mig. Nu jävlar, typ. Erik sa det till mig att du måste bestämma dig och ärligt talat så behövde jag nog avramlingen för att inse det. Vi red in och gjorde våran bästa runda någonsin! Den satt verkligen otroligt bra! Dock rev vi ett för att hon inte hann få upp frambenen, men jag var så sjukt nöjd att det inte spelade någon roll :) Ingick även i laget och trots mitt pet gick vi till omhoppning. Där rev vi ett igen då jag tryckte fram henne lite för mycket då vi kom i mellanläge, men laget slutade ändå trea och jag var jättenöjd! :D Sen dess har vi kört på och nu börjar även Cruzidull komma igång. Vi ska ut på lite träningshoppningar nu och sen får vi väl se när vi är redo för att tävla. Oj vad långt inlägget blev! Hoppas att ni orkar läsa :)
Velvet hos Erika
Slänger med en bild på min vackra räserponny :) Håll tummarna för Loreen ikväll!
/ Jozie

Läs

Min egna blogg: mirjamthornberg.blogg.se

Rubrik

Jag vet helt seriöst att jag bloggar dåligt här men just nu så har jag ingen riktig anledning til varför. Utan just det att jag hellre placerar mig ute då det är riktigt bra väder nu äntligen.
Bloggar lite mera på min andra blogg också och här får ni adressen till den.
LÄS HÄR ;)
Men ska bättra mig.

Idag ska Dior iväg och träna och Beauty ska ridas efter schemat om inte hon får stå. Hon har nämligen (troligen) blivit så överallergisk mot nått insektsbett så hon får sk. utslag över kroppen som blir som brännsår och vätskar sig. Jätte äckligt men ska införskaffa henne ett flugtäcke så snart som möjligt.
Det har gått bra när vi tvättar med mild tvål och när det blåser lite lätt för då fastnar inte insekterna och det finns inte så mycket insekter ute.

Inatt gick de ute för första gången och det var uppskattat hos dem kan jag lova.
Ne nu måste jag gå ska snart iväg till skolan för en lektion..

se yaa :)

Blogg

Igår bloggade jag inte då vi hade släktträff inprincip hela dagen. Samt att jag körde med bilskolan på morgonen. Hästarna vilade igår med och idag ska båda firas en sväng, eller ja Beauty får bara skrittas idag. Ska alldeles strax iväg och köra med bilskolan idag med. Kram

Nerbäddad i soffan

God morgon på er. Har legat här i soffan ett tag då det är varmt och skönt under filten.
Hästarna fick komma ut som vanligt vid halv 7 och de fick faktiskt komma ut utan täcke och de såg nöjda ut öevr det.

Idag ska båda/alla tre hästarna vila och jag ska klippa gräs och ev. baka lite kanske. Eller sova, vi får se ;)

Kram så länge :)

Hjärtat saknar en bit

Inte förens nu har jag orkat kolla alla filmer och alla kort på Cola men det är fortfarande grymt jobbigt. Sitter här och lipar över hur fin och fantastisk hon var. Saknar henne verkligen så grymt mycket. Ni kan få lite bilder på henen som är ovisade.

Andra dressyrtävlingen, var i Floby och hamnade precis utanför placering.

Mullsjö, första gången vi kom till omhoppning och hon gick grymt bra.




Bilder från en uteritt/foto dag med Markus

2-3 veckor innan vi fick beskedet, när vi fortfarande bara skulle fått skritta men har man en överladdad häst så har man.
Älskade Cola jag hoppas verkligen du har det bra! Du är grymt saknad och det går inte en dag utan att jag tänker på dig eller fäller tårar fortfarande.
<3

Beautys återbesök igår

Ja vi var på återbesök med Beauty igår och det gick väl.. Jag vet inte riktigt. Vi fick börja med att vänta, hade tydligen avrt kaos så vi fick vänta i cirkus 40 min efter avtalad tid så men det var ingen fara. Pappa och mamma fikade och fikade :P Sedan gick vi till springgången för att göra bljprov och så. Så började att skritta fram och tillbaka, vända och sedan trava fram och tillbaka. Därefter gjorde hon böjprov på båda fram och det såg superfint ut. Dock såg hon en hälta på ena bakbenet som vi är fundersamma över. Men hon böjade även genom det större böjprovet på bakbenet och såg en grads hälta på höger bak knä tror jag det var. Så fick gå in och longera henne i ridhuset och hon sa att vi inte riktigt har något att gå på så vi tror att hon bara är stel efter att ha tagit det lugnt så länge. Så nu ska vi rida igång henne efter hemgångsråd på Metacam och så får vi se om det blir bättre eller sämre. Känner jag att det inte stämmer skulle vi ringa och åka in igen.

Dior

Idag tog vi en skön runda ut, utan krav.
Det behövdes och hon gick kalas fint.

Valde att rida ner nedanför törnsäter på gamla järnvägsbanken och så upp via gössäter i backarna och förbi nedbrunna ladugården. Skrittad hela vägen ner eftersom det är ganska stenigt för att sedan trava bort till där de lagt på nytt grus och sedan skritta över vägen där banken fortsätter. Första biten på traven gick bra, sen blev hon stel och spänd och kolalde på allt. Valde att fortsätta och låtsas som inget och det tog ett tag att komma över det men det gick.
Andra biten mot Gössäter så galopperade vi och travade och skrittade.
Hoppade även av för att kolla om hon hade nån sten fastkilad i hovarna men det hade hon inte. Hon kändes nämligen lite ovanlig men jag känner efter för mycket tror jag. För jag valde att intala mig själv att det inte var nått och då kändes det inget.
Galoppen gick riktigt bra och hon kortade sig riktigt fin utav sig själv och ja det går verkligen inte att klaga.Sen skrittade vi så hon åter hämtade sig lite innan backen.
I backen så valde vi att rulla på i galopp och här kämpade hon verkligen på och tyckte det var lite kul. Sen skrittade vi och travade lite upp för resten och sen hoppade jag av och skrittade henne för hand de sista 20 minutrarna och bilarna körde långsamt förbi och Dior höll sig i skinnet.

Så kan säga att hon är trött idag och ska vila imorn och på lördag.
Hon behöver vila upp sig lite så att kroppen hinner med :)
Men är riktigt nöjd med henne.

Hello

Har inte bloggat på ett par dagar och fet är för att jag inte riktigt orkat eller hunnit med. Hästarna har gått som de ska. Alltså Beauty har skrittats uppsuttet sen i måndags och igår var vi på återbesök på kliniken mer om det sen. Dior har faktiskt gått dressyr i ridhuset en dag. Tog ca 30 innan hon slappnade av men sen gick hon super. Sen skritt travade vi ute och igår var det hoppträning som gällde :-) mer om det senare också. Idag ska Dior firas ut sen sväng, kanske till lilla dammen eller bara upp ovanför här. Vi får se. Imorgon ska hon iaf vila. Beauty står på metacam och ska stå på det tills det tar slut. Så hon vila idag och imorgon sen ska vi börja rida igång henne :-) Jag ska bara ta det lugnt och slappna av lite så blir lite uppdateringar här idag :-) Kram

Bloggtävling hos Johanna Grant

Jag är med och tävlar om ett supersnyggt Eskadrontäcke hos Johanna Grant - var med du också!
Länk: http://johannagrant.se/2012/05/08/bloggtavling-eskadrontacke/

Ledig

Är ledig från skolan idag då jag inte har några lektioner - ballt va? ;) Tar det lugnt nu på förmiddagen fram till lunch då mamma kommer. Vi ska käka tillsammans och sen kör hon ut mig till stallet. Hade ju kunnat ta bilen (känns fortfarande konstigt att säga det), men då får vi åka två olika bilar hem sen och det blir ju ändå samma sträcka om hon kör mig och sen kommer ut än om jag hade tagit bilen och hon hade kommit efter. Idag är planerna träning med Velvet ikväll på Grevagården. Hon var betydligt piggare igår, så jag tror att det mesta har släppt från maskmedlet. Cruzidull gör jag vad jag hinner med innan. Måste få klart boxen också eftersom den nya hästen kommer imorgon. Spännande! Då slipper Velvet gå själv mer :) Åkte ju bil för första gången helt själv igår till Skara och sen till stallet och det gick väldigt bra. Kändes inte som någon direkt skillnad, bara att det blev lite tyst efter ett tag även fast man hade radion på. Nej, nu ska jag titta på en film. Hihi, jag älskar att vara ledig! :) / Jozie

Inte förtjust i vädret

Hmm äckelväder, orientering och missförstånd är inte en bra blandning. Men nu taggar jag om och ska rida Dior en sväng i ridhuset. Dressyr/bommar.. Vi får se :-) Behöver eran hjälp med konstig åkomma. Dior kom in var i kotan i lördags, borstade henne och gjorde klart henne och då fanns det ingen värme. Släppte ut henne efter ridturen och när jag tog in henne på kvällen var det inget. I söndags när jag släppte ut henne var det inget. Tog in henne under dagen för att rida och då var hon varm igen men det gick över någorlunda så skrittade en sväng och märkte inget speciellt. Släppte ut henne efteråt och sen när jag tog in henne var hon varm. Nu idag har det inte vart nått? Har ni nån aning om vad det är? Hon har inte haltar eller nått liknande utan har bara vart kraftigt varm. Kram

Söndagen den trettonde maj tvåtusentolv

Blev inget mer bloggande för mig igår. Kom hem rätt så sent och tog bilen direkt med min bror för att köpa pizza. Lite för att "fira" mitt körkort :) Kändes grymt att bara åka omkring utan övningskörningsskylten och ingen mamma som tjatar på en. Okej, min mamma tjatade inte så mycket, men ni fattar vad jag menar om jag säger att det var annorlunda och spännande att åka utan mamma. Blev inte så mycket ridet igår då vi var tvungna att fixa med den nya hagen. Gick en sväng med Cruzidull som var väääääääldigt pigg. Tittade på alla kossor som grannen släppte ut för några dagar sen - läskigt! Velvet longerades bara lite lätt på gårdsplanen och hon sökte sig fint nedåt. Idag red jag ut en sväng med Cruzidull tillsammans med en kompis till mig som red Eloss. Dock blev det inte den svängen jag hade tänkt då fegisarna inte tycker att kossor är något normalt fenomen. Men hon kändes väldigt fräsch och pigg och framåt i alla fall :) Hon och Eloss fick gå i sin nya hage idag = massa gräs! Cruzidull är superbrunstig nu och förstår inte varför Eloss ska vara en sån gentleman och inte vill ha henne x) Velvet har inte varit sig själv på sistone. Trött och lite seg. Har inte ridit henne utan motionerat henne lätt för hand. Vi tror att det kan vara maskmedlet som hon fick nu i veckan som spökar. Hon hade rätt så mycket mask och veterinären sa att de kan känna sig sjuka av det. Hon har ingen feber i alla fall, som tur är! Ska försöka rida en lugn sväng på henne imorgon och se hur hon funkar. Blir det inte bättre får vi nog ringa veterinären. Imorgon ska jag, för första gången i hela mitt liv, åka bil, helt själv, till skolan, i Skara! Hur jag ska överleva detta återstår att se. Är både nervöst och spännande :) På onsdag flyttar min kompis in i stallet med sin D-ponny. Lovar att lägga upp bild på hästen och presentera den lite då :) Ha det så bra till vi ses igen! / Jozie

Får man lov

att vara ledsen...? Har kämpat mot allt i ett halvår, jag har förlorat min bästa vän. Köpte en häst som aldrig vart skadad och så kommer hon hit. Har stått här en vecka och imorgon ska jag ringa veterinären. Det har är bara grymt påfrestande och pinsamt. Ja men iaf Beauty ser ut att vara på bättringsvägen och förhoppningsvis så har Dior bara vrickat sig eller fått en hovböld. Pinto mår bra. Man får tänka positivt vad får jag ut av detta? Hmm jo att man ska ta dagen som den kommer och hoppas på att morgondagen blir bättre. Helgen har vart otroligt slapp och jag har vart lat. Nu har jag bestämt mig för att råplugga denna veckan som kommer och ta igen det jag missat när jag vart på klinikbesöken :-) Hoppas vi syns igen Kram

Dior

Vi tog en ridtur ute i skogen ihop med en kompis istället. Helt underbart, Dior var pigg och framåt med öronen spetsade. Jag red ner och mötte henne på törnsäter för att sedan rida ner på gamla järnvägen bort till en backe men vi fick slinka in i skogen tidigare eftersom det låg ett träd över vägen. Så vi red in på en stig i skogen och hamnade i urskogen eftersom stigen försvann. Men letade oss ut och gick på gamla järnvägen tillbaka men tog en annan väg med backe tillbaka. Kan säga att Dior var lite trött efter :-P Rörit inlägg men svårt att förklara vägen om ni inte vet vad jag menar. Gamla järnvägen är en typ sand/grusväg Perfa att rida på. Kram

Beauty anser

Beauty är så sjukt brunstig nu och igår ansåg hon att Dior är em hingst så hon backade upp med antalet i staketet mot Dior. Ibland undrar jag faktiskt hur Beauty tänker ... :-P

Inget pigg

Ursch är inte alls pigg och har inte vart det på ett tag heller... Jävligt jobbigt men försöker så gott som går.
Gårdagen blev inte alls som tänkt och jag har insett att jag inte är nån party party människa överhuvudtaget.

Idag tänkte jaag rida Dior i ridhuset en sväng i dressyrsadeln, känn på knappar och hitta mer knappar. Men gör det efter att Dior och Beauty har ätit upp sin lunch. .
Beauty ska skrittas för hand som vanligt. Pinto går på det gröna under dgarna och är det nån som söker bete till unghästar så har vi. Pinto behöver nämligen en eller två kompisar under sommaren.

SKa försöka få nån som kan filma eller ta kort men det är inte säkert.
Kram

Vart tog tiden vägen?

Shit vad tiden går fort! Okej, det är egentligen ingen bra ursäkt, men det är en av anledningarna till att jag inte har bloggat på ett tag. Har haft sjukt mycket att göra på sistone! Praktiken, träningar, tävlingar, körkortsplugg, osv.. Som tur är har jag inte lika mycket planerat framöver, så då ska jag klämma in lite tid åt bloggen :) Praktiken med Mirjam och våran klasskompis Emma var väldigt chill men väldigt rolig. Sen tog jag mitt efterlängtade körkort igår, så nu kan jag använda min tid lite friare! :D Var och tränade med Cruzidull igår som gick väldigt bra. Otroligt vilken fin häst jag har! Åkte inte av igår heller, vilket var positivt :) Tror det kommer att bli väldigt bra när vi väl lärt känna varandra. Hon har det som krävs, det är bara att jag ska hitta det också :) Velvet har tagit det lugnt i veckan då tävlingen inte gick så bra. Första rundan kändes helt okej. Vi rev ett hinder då vi kom i ett mellanläge och jag trodde att hon skulle ta ett till galoppsprång, men hon hoppade av och jag blev då i obalans i hoppet så att hon inte fick den balansen hon behövde. Men annars så var jag väl helt okej nöjd med den rundan. Sen var hon inte alls lika framåt på framhoppningen i andra, men på banan gick hon toppen fram till hinder nummer fem. Fyran och femman stod på 90-båge och Velvet trodde att vi skulle hoppa nian och kom i korsgalopp. Sen när hon fick syn på hindret så stannade hon och vad gjorde jag? Jo, åkte i backen såklart! Men vi taggar om till nästa tävling som är på lördag. Grevagårdens lag vann iaf, så det var roligt! :) Planen för idag är att Cruzidull ska ridas ut en sväng, skritt & trav. Lite mjuk- och lösgörande. Velvet ska ridas ut en sväng också och trimmas igenom lite. Se hur pigg hon är :) Ska se om jag även kan testa en sadel på Eloss och då skrittar jag honom en sväng med. Uppdaterar mer ikväll. Om ni lämnar minst två kommentarer så laddar jag upp en film antingen från tävlingen eller träningen igår :) Vi hörs! / Jozie

Morning

Vaknar upp och inser att det inte är sol utan det är regnig och grått ute men såg också på termometern att det är 13 grader varmt ute. Hur varmt blir det egentligen idag? Idag ska jag skritta Dior och det lär bli efter att hon ätit upp sig frukost ute. Får väl packa på tre ton regnkläder. Jovisst sa att vi skulle skritta henne två dar pågrund av att han ändrade hennes hovar lite, så nu får hon större eller lättare överrullning och centrum på boven är där det ska. Förut hade hon tydligen väldigt lång tå. Beauty ska skritta för hand och Pinto... Ja vi får se :-P

Promenad

Tog en promenad ihop med mamma nu på kvällen. Visst det är ganska trist väder men det är ändå skönt och avslappnade att vara ute nu. Kam bara påstå att det inte är så mycket ute nu ;-) Nu ska jag kolla på New Girl och sen kanske, kanske plugga :-P See yaa

Vad gör vi, nu kör vi

Ja idag är man inte alls taggad på att gå ut. Regnat har det gjort inprincip hela dagen, som tur är är det inte kallt ute och hästarna vill inte gå in.Hästarna ska få vila idag iaf Dior. Beauty måste vi ju gå med men vi får se, inte roligt när man blir blöt rak genom när man bara går ut genom dörren. Så har väl slappat framför Tv:en och ska snart laga tacos. Mera idag blir till att försöka hitta motivationen till att göra en inlämning som är lite sen, men vi får se... Baka kanske vem vet :P

Hovslagare besök

Söt Dior är, står och grejar med hovis när han putsar hennes hovar

God morgon

Släppte preci ut hästarna för en stund sen och sitter nu och ollar på vädret. Idag ska Dior till husaby för att bli skodd av klinikens hovslagare. Hon har nämligen hovsprikor på båda fram men sköter man dem korrekt så är det ingen fara. Så vi valde därför att ta klinikens hovslagare så att vi vet att det blir rätt :) Vad ska ni göra idag då?

Tigerbalsam

Axel och rygg är in masserade men tigerbalsam och nu känner jag mig nästan som en ny människa igen. Jag har inte åkt av men spänner mig troligtvis när jag grejar och får värk av det. Rygg/skulderblad är en gammal sak jag har haft. Har precis fått tillbaka det nu efter ett år och jag kan påpeka att det gör redigt ont. Ne nu ska jag inte klaga ;-) Hästarna fick komma in lite tidigare då det är skumt väder ute och mycket knott, och det ät inte uppskattat. Så nu är de för 20 min sen nattade. Nu ska nog även jag ta natten, Kram <3

Träning med Dior

Här kommer en film från gårdagens träning. Vet att min sitts över hindren suger men har verkligen tappa allt och lagt på mig ovanor. Dior gick bra och det är jag rikitigt glad över. Klippet är från banan vi hoppade i slutet.

Vill, vill, vill

Är sugen på att starta eget, vill göra nått eget. Har idéer men att sätta dem i verket är svårt.
Vet inte vart jag ska börja, om jag överhuvudtaget vågar.

Tänk att få ha nått eget skapat av en själv. Stå upp för det man vill och våga visa att man kan. Jag tror man växer som människa eftersom man måste ta tag  sakerna, göra saker som man inte är van vid. Samt att stå som överhuvud och ha andra som lyssnar på en.

Vi får väl se vart det slutar...

Häst nummer två

Funderat, tankar m.m.

Hur kommer det sig att människan aldrig är nöjd? Är vi skapta för att inte vara nöjda, för att hela tiden vilja ha det bästa. Jag har lärt mig att man ska ta vara på det man har, och inte slänga bort det. Jag blir så arg och ledsen när jag ser folk som klagar på folk runt omkring sig fastän de har allt de kan få. Att ha tre hästar och ett eget stall är inget alla kan få och man ska vara väldigt nöjd över det! Det finns folk som är nöjda över att få rida på ridskolan en dag i veckan, att få tillbringa sin tid med det man älskar mest. Jag är en sån människa som kan bli ledsen för andra, och jag skulle vilja erbjuda alla att låna häst av mig men det funkar inte så. Jag har inte pengar, och inte stall för att göra det. Jag är väldigt nöjd över att få ha ett eget stall och tre egna hästar och snart även en paddock. Jag har vart den personen som altid ser negativt på allt men jag har ändrat mig och inser att jag är bortskämd som kan få hålla på med det jag älskar mest. Som en klok människa sa igår: Börja skriva ner allt positivt med dig själv varje dag i en bok, allt du har och se sedan vad du egentligen har. Du inser du att du har det väldigt bra jämt emot andra barn/ungdomar/vuxna. Nu säger jag inte att alla har det dåligt men jag vill öka förståelsen hos människan, att man ska försöka se att man har det bra. Klaga inte jämt det gör varken dig eller andra gott!!

Träning

Tränade med Dior för Erica istället för Markus och Beauty. Hon var lite stel i ena varvet men fick genom det väldigt bra och kan inte annat än att vara nöjd med Dior. Visst vissa stunder såg det ut son hej kom och hjälp mig, men har haft hästen sen i fredags så :-P Hoppade serier med relaterade avstånd och det blev inga kråk hopp., Fick börja värma på ett kryssplank med travbom innan och första gången kollade hon lite men sen var det inget. Gick sedan över och hoppade en oxer några gånger och sedan serierna och sedan bana. Så är nöjd med henne och det är lite Cola stuk över henne <3 Film kommer kanske senare Puss

Huvudvärk

Första skoldagen efter praktiken är över och vi överlevde. Idag ska Dior fixas en sväng. Vart jag ska rida har jag inte bestämt än så vi får se. Beauty ska promeneras med och Pinto ska borstas och väljas vid att man borstar och grejar med bakkotor/bakhovar.

Tappar taget

och faller... Så kan man beskriva känslan jag har. Av att inte veta vad framtiden utvisar, att ha förlorat din bästa vän och veta att det inte finns nån människa som talar sanning till 100 %. Men man får väl leva med det. Att vara hemma och inse att Cola aldrig kommer stå ute i hagen, kommer aldrig pussa hennes mule igen. Det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag dom går. Man ser alla andra, hur deras hästar blir skadade men återhämtar sig och blir helt bra. Önskar jag kunde gett Cola den chansen. <3 Dior och Beauty har skritta ut idag, Beauty för hand och Dior uppsuttet. Beauty blir bara surare och surare gör varje dag som går sen vi tog hem Dior. Hon trodde det var Cola vi tog hem. Har aldrig sett henne så besviken... Någon som vet hur vi kan gå upp hennes humör och gå henne gladare? Nu ska jag sova eftersom det vankas skola imorn Natti natti

Chips

Sitter här med en påse dillchips efter en hel dags flängande fram och tillbaka,
men har även hunnit med att mocka och sopa m.m.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva är lite slut i både kroppen och hjärnan så lämnar det såhär.

Välkommen Dior

Fredag

Jag är hemma hemma igen, Dior är hämtad och står och äter ute i sin nya box. Beauty och Pinto undrar vad matte har tagit hem och min familj är bäst. Just nu leker livet men om och om igen så finner tårarna för Saknaden av Cola. Tänkte för en sekund att det var Cola vi hade i transporten och att hon står ute i stallet men... Så är det inte. Imorgon ska det fixas en hel del och massor ska göras. Nu ska jag ta natten Ciao <3

Förlåt

Har lovat bättre uppdatering men det är svårt.Tänkte börja bättre efter praktiken och när jag fått hem Dior och allt blir som vanligt. Riktigt härligt med värmen och har invigt strumplästen idag ;-) Vi hörs nu vet ni att jag lever iaf <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus